Blommigt

Sista dagen. Har sorterat papper och avslutat. Hade ett ganska bra snack med chefen som sa sig fått en tankeställare. Det ger ju förutsättningar att min efterträdare får en bättre arbetssituation. Men det är otroligt skönt att den här tiden är över nu.

Min efterträdare var på besök några timmar idag också, hon var ju där i tisdags. Jag fick en bukett tulpaner av henne innan hon gick hem. Jag har även fått en mycket vacker blomma av pojken jag jobbat med och hans familj. En lila pelargon av en lite ovanlig sort med en doft som påminner om sommarbär. Den står i en mycket vacker kruka med en fyrklöver och en nyckelpiga.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *