Film är bäst på bio

Äntligen kom jag iväg för att se en av de, just nu, mest omtalade filmerna: Män som hatar kvinnor. Jag har läst alla tre böckerna tidigare och var självklart nyfiken på om filmen skulle motsvara mina förväntningar.

Jag tycker filmen var väldigt bra, man har lyckats korta ner den tjocka boken till en film på knappa tre timmar utan att den förlorat något vässentligt. Annars brukar det ju ofta vara så att stora delar av handlingen går förlorad när man gör film av en bok.

Det är länge sedan jag var på bio, har ju huvudsakligen sett film på laptopen det senaste året. Men det är verkligen skillnad att se film i storformat på bio. Måste faktiskt instämma i den gamla reklamsloganen: Film är bäst på bio!

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *