It´s nice to be back*

Hemma igen! Sitter i mitt eget kök, klappar katter, läser mail, lyssnar på musik och njuter av att vara hemma. Paris var fantastiskt, ska berätta om resan sedan. Men nu ska jag göra kaffe och se film, Ett perfekt mord, med bland andra Gwyneth Paltrow, Michael Douglas och Viggo Mortensen.

*It´s nice to be back med Hep Stars kan du lyssna på i Krakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på It´s nice to be back*

  1. Jonas skriver:

    Jasså, du har varit och rest igen. Hur står det till?

  2. Kraka skriver:

    Hej vännen!
    Jodå, det är ok med mig. Börjar mitt nya jobb på onsdag. Tänkte på dig igår att jag skulle maila,men jag var för trött när jag sett klart filmen. Vi måste ses snart! T ex på Edenborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *