Poetic reasons for love

”Allt av guld behöver ej glittra, Vandrarn ej segna för vägens blåst, gammal styrka skall ej förvittra, djupa rötter ej nås av frost. Eld skall väckas ur aska mycken, Ljus skall tändas ur skugga tung, man utan krona på nytt bli kung.” *

Livet med dig behöver inte glittra, bara glimma till ibland. Tillsammans står vi emot livets blåst och inget kan få vår kärleks styrka att förvittra. Det vi har tillsammans är djupt förankrat och kan inte nås av den bitande frost som kallas vardag. Ur elden stiger vi tillsammans den dag du blir kung i mitt liv.

När går ” jag vet vem han är” över i ”jag är intresserad av honom”? När blir ”jag är intresserad av dig” till ett ”jag vet att du är den jag vill ha”? Frågor utan svar, men jag hoppas du finns där när jag är beredd och tiden är inne.

*Jag har lånat citatet från J.R.R Tolkien.  

Lyssna gärna på Isildurs BaneKrakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *