Vill och vill inte

Lördagmorgon. Sov länge, längre än jag tänkt, och nu sitter jag med kaffe och funderar. Har surfat runt lite ospecifikt och hittat några spännande saker att läsa. Men nu borde jag ta tag i den här dagen! Jag både vill och vill inte göra något. Det finns tusen och en sak som behöver göras och ingen annan kommer att göra dessa. Samtidigt är det så skönt att ”göra ingenting”, bara vara och hämta krafter för en ny vecka. Jag blir alldeles trött – och lite avundsjuk – när jag läser om Borthys lördag. Ibland önskar jag att jag vore så där effektiv och alltid höll på med en massa jobb hemma. Men jag vet ju att det är just min förmåga att vila och reflektera som gör att jag orkar hålla det tempo jag gör när det behövs.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *