Otacksamt sa räven om hallonen

Otacksamt sa räven om hallonen, eller hur var det nu? Kanske var det rönnbär som var sura eller äpplen som var små och gröna? Strunt samma! Katterna var i alla fall både ointresserade och otacksamma när jag hade namnsdagsfest för Ferdinand.

Vi brukar alltid fira katternas födelsedagar och sist kastade sig tre katter omgående över tårtan gjord av kattmat. Idag var det ingen katt som var det minsta intreserad av den fina tårtan, dekorerad med geléråttor. Men troligen var de redan mätta och belåtna. Tårtan kommer nu att förvaras i kylen och portioneras ut i matskålarna vid de vanliga mattiderna.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *