Sjukt

Jaha, så fick jag kapitulera den här gången också. Efter mycket funderande fram och tillbaka bestämde jag mig för att stanna hemma istället för att vimsa runt på jobbet och smitta ner både arbetskamrater och patienter.

Naturligtvis sammanföll min sjukdom med den stora städdagen på min parkering. Den har en viss förmåga att alltid sammanfalla med tillfällen då jag helst vill ligga i sängen, är jag inte sjuk så har jag jobbat natt eller behöver sova av något annat skäl. Alltså var jag tvungen att klä mig, köra iväg bilen till en annan parkering och sedan ta mig hem till fots.

När jag nu ändå var tvungen att ge mig ut passade jag på att äta frukost på MacD. Blev sittande där med kaffekopp ett och kaffekopp två. Mest för att det kändes jobbigt att hem.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *