Måste orka

Just när det är som mest att göra och jag måste både orka och hinna en massa saker så blir jag naturligtvis förkyld. Huvudet värker, jag är täppt och känner att det svullnar i bihålorna och jag har troligen feber också. Känner att det är tjockt i halsen och det svider.

Att vara sjuk passar mig väl väldigt illa för det mesta, men just nu är det mer olämpligt än vanligt. Jag vill inte missa mina arbetspass på nya jobbet när jag går utöver och har möjlighet att lära mig det jag behöver. Visst kan jag fråga sedan också, men jag bör ju helst klara mig själv då. Nu går jag ”bredvid” någon och det finns extra utrymme för att visa mig saker.

Idag var det biskopsval och jag var och la min röst. Det var en ganska kortvarig tillställning och jag hann äta lunch med kyrkoherden och komministern i Kista innan jag åkte hem.

Det kommer att bli en valomgång till innan det blir klart vem som blir biskop i Stockholms stift efter Caroline Krook. Ingen av de åtta kandidaterna fick 50% och därför blir det en ny valomgång för de två som fick flest röster: Eva Brunne, som fick 238 röster och Hans Ulfvebrand, som fick 160 röster, enligt den preliminära sammanräkningen.

När jag kom hem sov jag ett par timmar, men istället för att må bättre vaknade jag ännu mer förkyld. Har ett möte imorgon före jobbet, men mår jag inte bättre imorgon så ska jag nog hoppa det. Jag måste spara på krafterna just nu…

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Måste orka

  1. tc skriver:

    Hoppas att det blir en färgstark biskop som efterträder Krook.

  2. Kraka skriver:

    Det blir ju en av de två så det lär ju inte bli så väldigt färgstakt. Tyvärr. Men Eva Brunne är bra så jag hoppas ju att det blir hon av de två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *