Måbra-söndag

Det blev en bra söndag på många sätt, en söndag som var stressfri och då jag hann ladda mina batterier på flera sätt. Det är ett tag sedan jag hade en sådan dag och med tanke på den kommande veckan var det precis vad jag behövde.

Jag vaknade utvilad ganska tidigt och hann dricka kaffe och äta frukost i lugn och ro. Sedan gav jag mig ut på en stavpromenad som var tänkt att bli kanske två timmar. Men Järvafältet är gigantiskt och jag valde en väg jag inte riktigt hade koll på. När jag kom hem igen hade jag varit ute och gått i nästan fyra och en halv timme.

När jag kom hem gjorde jag en festmåltid med blodpudding och lingonsylt. Ja, ni vet ju att jag har en periods grötdiet efter Parisresan som blev, lindrigt sagt, dyr. Men ibland måste jag ju få kosta på mig något extra. 🙂

Efter maten tog jag ett bad och klädde sedan på mig och åke iväg för att lämna igen pengarna jag lånade igår. Jag passade även på att göra några inköp när jag var ute och åkte.

När jag kom hem besökte jag min son och blev sittande där en stund och pratade. Jag hann med flera koppar kaffe medan vi pratade om katter, piratpartiets framgångar och den fullkomligt vansinniga domen mot Pirat Bay-killarna.

Nu sitter jag åter i mitt eget kök och varvar ner. Imorgon är det en ny vecka med massor av plikter och jobb.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Måbra-söndag

  1. tc skriver:

    blodpudding, hörde nyligen att det också kallas radhusbiff 😀

  2. Kraka skriver:

    Ja, det är ju ett gammalt namn på blodpudding. Lite trist om man måste leva på blodpudding för att ha råd med sitt boende. Jag har ju i alla fall slösat bort en månads matpengar på ett restaurangbesök på en Michelinstjärnad krog i Paris. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *