Aktiv dag på resande fot

Efter frukost gav jag mig ut på en resa i min närmiljö. Först åkte jag till Tensta där jag skulle handla korv, korv utan griskött. När jag ändå var där köpte jag korvbröd, ketchup och senap. Därefter iväg till IKEA för att köpa servetter. Passade på att äta lite innan det var dags att åka iväg till Upplands Väsby för att leta rätt på däckfirman där jag fått en tid. Det var lätt att hitta och bland det första jag fick syn på var just den däckfirman. Jag hade en tid tjugo i två, men fem över halv satt däcken på bilen och jag hade betalat och var på väg därifrån.

Sedan var det dags för Kista där det finns en affär med billig dricka. Jag lyckades få tag på en shoppingvagn som jag kunde använda från P-huset till affären och tillbaka.

Sedan åkte jag hem, drack kaffe och åt en sillmacka. Därefter var det dags för en stunds avkoppling i badet med kaffe och en bok. Tiden gick dock fort och det var strax dags att åka iväg till Husbygård för att förbereda kvällen. Som vanligt hade Husby s-förening hand om valborgsfirandet ihop med Husbygård.

Det blev en bra kväll, alla korvarna gick åt och kanske hälften av drickorna. De som blir kvar köper jag tillbaka till mig själv för inköpspriset. Det var en fin kväll med bra väder och ganska mycket folk som lyssnade på vårtal, manskör och tittade på valborgselden. Kvällen var lyckad!

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Aktiv dag på resande fot

  1. TC skriver:

    Bra att du fick en trevlig kväll. Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *