Svinigt

Nej, jag har inte svininfluensa, inte influensa alls hoppas jag. Men jag är förkyld, lite småfebrig och har ont i kroppen… så det är väl gränsfall mellan ”vanlig” förkylning och influensa.

Jag blir ju alltid så andningspåverkad när jag är förkyld, blir obstruktiv och har ordentligt svårt med andningen. Blir inte alls glad när jag läser i media att svininfluensan är på väg hit med stormsteg och att större delen av landets befolkning kommer att insjukna. Inte finns det något vaccin heller… Eftersom jag läste igår att Tamiflu skulle vara verksamt så ringde jag nu på morgonen och frågade, men nej, det finns inget vaccin mot svininfluensa. Hoppas det finns en respirator över på någon IVA-avdelning om jag blir sjuk. Jag lär behöva den…

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *