Sommarlunch – lunch ja, sommar nej

Idag bjöd sjukhuset där jag jobbar på sommarlunch. Det är en årlig tradition som man har för att visa sin uppskattning för personalens arbete. Man dukar upp ute i ett stort partytält där alla kan äta, dricka och ta del av underhållningen.

Eftersom sommaren försvann igen efter sitt gästspel förra helgen så var det lite kyligt och alldeles grått. Men det var god stämning i tältet och maten var alldeles fantastisk. Vi fick kyckling, pastasallad, potatissallad och en sallad med fetaost. Efteråt var det kaffe och jordgubbstårta. Underhållningen var också så där riktigt bra!

Jag åkte till den lilla staden bara för att vara med på lunchen. Kan ju tyckas lite långt bara för att äta, men det kändes viktigt att vara med i gemenskapen. Jag trivs med mitt arbete på sjukhuset och jag trivs med mina arbetskamrater, det skulle känns konstigt att inte åka dit och vara med.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sommarlunch – lunch ja, sommar nej

 1. Snorkfröken. skriver:

  Här skrivs det om god mat i vanlig ordning, väldigt trevligt men jag blir alltid hungrig när jag läser din blogg 🙂

 2. Kraka skriver:

  Ja, mitt liv består av en väldig massa ätande. I alla fall verkar det så när man läser. 🙂

 3. TC skriver:

  Mat är viktigt också ur en umgängessynpunkt 😀

 4. Lilla Lobelia skriver:

  Vad roligt att du känner så för din arbetsplats! Känns som du äntligen har lite flyt i arbetslivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *