Insikter

Det är bara att slå upp tidningen eller logga in på random nyhetssajt för att inse att livet är skört och att det hela tiden sker en massa tragik. Det är olyckor, mord och självmord som förkortar, det redan innan så korta, livet. Många gånger tror man att man har massor av tid att berätta för nära och kära hur mycket man tycker om dem, för dem man möter under sitt liv och som man tycker om. Vi människor är dåliga på att våga berätta om känslor av positiv art, istället gnäller vi och kritiserar. Tänker att det blir nog tid sedan att förmedla de där goda tankarna. Men om ”sedan” aldrig kommer, om vi aldrig får tillfälle och det blir för sent…

*If tomorrow never comes med Ronan Keating kan du lyssna på via Spotify i Krakas bloggmusik

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *