Värme och vila

Det blev en rörig natt med många patienter som vi la in på avdelningen. När jag slutade på morgonen hade jag från början tänkt åka hem direkt, men bestämde mig att sova några timmar. Det är alltid skönt att sova och slippa resa hela vägen hem först.

När jag kom hem bestämde jag mig för att jag skulle använda eftermiddagen och kvällen för att försöka vila och hämta krafter. Jag är ganska trött just nu och har en hel del jag måste ta tag i och ordna med.

Jag ordnade först kaffe och satte mig med Roslund & Hellströms Tre sekunder. Efter ett tag bestämde jag mig för att balkongen var precis den plats jag ville vara på hela kvällen och jag gick trapporna ner till Statoil och köpte mig en sallad med räkor och kräftstjärtar och ett wienerbröd. Sedan satt jag med sallad och vin medan kvällen sakta nalkades. Drack kaffe och åt wienerbrödet, lyssnade på musik och läste. En eftermiddag och kväll som bara tillfört själen energi utan att förbruka. Tyvärr har jag inte heller gjort av med någon kroppslig energi, men det är för varmt för promenader och till gymmet kändes det för jobbigt att ge mig iväg. Man kan ju inte få allt…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *