Peace and quiet on a Saturday – amazing

I Kista centrum är det alltid fullt med folk oavsett vilken tid man kommer under öppettiderna som är mellan klockan 10.00 och 21.00 i stort sett varje dag under året. Men idag, trots att det är lördag och det var förmiddag, var det lugnt och nästan folktomt. Verkar som om många är på semester och inte har tid för shopping.

Jag kunde snabbt hitta precis rätt skruvmejsel på Clas Ohlsson, köpa det jag planerat på Akademibokhandeln utan att stå i kö och nere på MacD var endast ett par bord upptagna och jag kunde dricka en kopp kaffe utan att ackompanjeras av skrikande ungar och härjande vuxna. Så skönt!

När det nu var så här nästan överjordiskt lugnt passade jag på att inhandla lite nya underkläder, kasta ett öga på häftiga skor och komplettera med ytterligare en ampelkruka till balkongen. Sedan promenerade jag tillbaka hem igen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Peace and quiet on a Saturday – amazing

 1. Lilla Lobelia skriver:

  Gjorde samma iakttagelse på Allum i Partille samma dag o tid. T o m jag som hatar köpcentran klarade av att reafynda i lugn o ro. Kan det vara så att den s k ’krisen’ för det goda med sig att vi börjar fundera över om det finns andra ’behov’ vi behöver tillfredsställa än shopping?

 2. Snorkfröken. skriver:

  Beundrar dig som kan bara titta på häftiga skor utan att köpa.
  Den konsten kan inte jag 😉

 3. Kraka skriver:

  Snorkfröken:
  Det är svårt att motstå häftiga skor, men jag har ju en planerad Danmarksresa att finansiera så jag valde att hålla i pengarna. Dessutom finns det alltid häftiga skor i den affären så jag behöver inte vara rädd att bli utan skor om nu köplusten skulle infalla sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *