Lugnet före stormen

Snart är det dags att börja jobba igen, den första dagen efter en veckas semester. Försöker behålla lugnet i både kropp och själ så länge det går. Idag börjar inte bara en lång räcka arbetsdagar och arbetsnätter, idag drar det igång igen med mina förtroendeuppdrag i kyrkan. Den här hösten är det mycket som ska ”sys ihop” inför församlingssammanläggningen som träder i kraft på det nya året. Det är också kyrkovalet som ska förberedas och genomföras. Har också mina studier som måste avancera framåt under hösten och jag måste få till den där renoveringen i lägenheten så det blir klart någon gång. Mitt i allt detta ska jag hinna leva också…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lugnet före stormen

  1. Lobelia skriver:

    Ja, lova att du inte glömmer det! Leva, alltså. Men, allt det där du nämner, det är väl det som är livet… Hoppas allt går bra för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *