Femtio procent semester – tredje dagen

Den tredje dagen med halvsemester är också den sista semesterdagen. Från imorgon är det arbete som gäller en lång tid framöver.

Den här dagen blev helt annorlunda än jag tänkt mig. Hade tänkt gå till kyrkan, ta en promenad och sedan gå igenom en del dokument inför morgondagen. Istället blev det så att jag av en händelse fick kontakt med en gammal dejt som jag inte sett på fem år. Vi bestämde oss för att tillsammans gå runt Säbysjön ute på Järvafältet. Det tog cirka två timmar och vi hann prata en hel del. Det var väldigt trevligt och speciellt skönt var det att upptäcka att det inte finns några komplicerande känslor kvar.

När vi sagt hej då på parkeringen och åkte åt var sitt håll åkte jag till MacD och drack kaffe och åt en burgare innan jag åkte hem. Jag blev bjuden på en glass med chokladsås för att jag svarade på några frågor om vad jag tycker om MacD.

När jag kom hem satte jag mig på balkongen och läste tills solen kom och det blev för varmt. Då plockade jag ihop mina saker och gick in.

På kvällen har jag varit på bio och sett Linje 123 kapad med John Travolta och Denzel Washington. Har sett fram mot den filmen som jag trodde skulle vara riktigt bra. Nu var det väl ingen höjdarfilm precis, men den tog sig betydligt på slutet.

Nu har jag kommit hem, slagit mig ner på balkongen och ska läsa en stund, titta på de där dokumenten och sedan sova. Imorgon är det arbetsdag på förmiddagen och två sammanträden på eftermiddagen. Ska njuta av den här kvällen, min sista semesterkväll på länge, så länge jag kan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *