Femtio procent semester – andra dagen

Vaknade strax före sju i morse, men tyckte det var väl tidigt att gå upp och somnade om i min väns soffa. Vaknade sedan till det härliga pladdret från hennes barnbarn, en härlig liten kille som ska fylla tre i höst. Hörde hur hon sa att han skulle gå och fråga mig om jag vill ha kaffe. Först vågade han inte, men sen kom han och frågade mycket artigt: ”Vill du ha kaffe?” Det ville jag ju så då gick jag upp och sedan åt vi frukost på uteplatsen.

Efter frukosten var det dags för mig att åka hem och ta tag i mitt tvättande. Medan tvätten torkade passade jag på att ta en promenad till Kista centrum och tillbaka.

Sedan satte jag mig med dator, kaffe och en bok på balkongen. Hann plugga en stund innan solen kom mellan husen och det blev för varmt.

Medan solen vistades på min balkong gav jag mig ut på en shoppingrunda. Var till IKEA och köpte en golvlampa att ha på balkongen. Sedan blev det Kista centrum där jag köpte en jordad grenkontakt, några böcker och rökta räkor och aioli. Sedan åkte jag hem igen och tillbringade min lördagskväll på balkongen. Det är sjukt skönt att vara hemma och vara ledig!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *