Blad faller tyst som tårar – hösten är här

Nejdå, jag är inte ledsen. Men visst känns det vemodigt att konstatera att sommaren redan är slut och att hösten är här.

Var ute på stan en stund här i den lilla staden där jag arbetar. Gick en runda bort mot Coop och handlade lite matvaror och satte mig sedan på torget en stund och åt en hamburgare.

Det känns tydligt i luften att det inte längre är sommar, på träden ser man det också och även om det fortfarande finns många blommor kvar i parkerna så synns det redan spår av höst.

Vart tog sommaren vägen? Tiden gick så fort och ännu en sommar är slut.

*Blad faller tystsom tårar kan du höra på Krakas bloggmusik på Spotify.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Blad faller tyst som tårar – hösten är här

 1. Lobelia skriver:

  Kände det också häromdagen. Men jag, som har hösten som favoritårstid, blev glad och varm.

 2. M. skriver:

  Men hallå,det är inte alls höst,inte än…augusti är oxå sommar så det så. Visserligen stormar det utanför mina fönster,men i veckan ska det bli fint igen har de lovat och det måste vi väl tro på 😉

 3. Kraka skriver:

  Jag tycker också om hösten och höstens alla färger. Men då ska det vara de där klara, lite kyliga höstdagarna. Inte de med grått och regn i luften.
  Höst är inte bara vädret, det är också att det är slut på sommaruppehållet av en hel rad olika aktiviteter. Nu är det åter igen hösttermin både på kurser och i fereningsverksamhet och politiken. Men visst ska vi tro på att vädret ska bli fint igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *