Snyggt men inte pråligt…

Snyggt men inte pråligt sa fan och målade svansen ärtgrön lyder ett gammalt ordstäv. I brist på svans har jag köpt mig en ny mobiltelefon i grönt med WESC-hörlurar till. Det blev en Nokia 5220 XpressMusic.

Det var verkligen inte underligt att min gamla mobil fungerade så dåligt. Batteriet har bara hållt laddningen några timmar på senare tid och jag har kännt mig ordentligt irriterad. För att ytterligare komplicera saken så är knappen för att komma in i mobilen trasig och jag hade ett väldigt besvär att öppna den. Men när jag väl var inne i den såg jag att det stackars batteriet nog gjort sitt. Det var uppsvullet och hade läckt batterisyra som låg som ett vitt pulver.

När den första paniken lagt sig, jag trodde att min telefonbok låg på sim-kortet, och jag fått allt överflyttat till den nya telefonen har det inte varit några problem. Den fungerar ungefär som den gamla, men med en del förbättrade funktioner. Lurarna är bekväma och just nu använder jag dem kopplade till datorn medan jag lyssnar på Spotify. 🙂

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Snyggt men inte pråligt…

 1. Corleonia skriver:

  Sedär 🙂 Min är knallröd!!Batteriet blir bättre o bättre för varje gång man laddar det, i början tog det slut efter 3-4 dagar men som sagt det blir bättre med tiden :)Fattade inte det där men så var det 😀 Den är lätt och smidig!

 2. Kraka skriver:

  Min gamla telefon var lite drygt fyra och ett halvt år och jag använder den ju alltid eftersom jag inte har någon fast telefon. Men får den bara ett nytt batteri så blir den bra till sonens flickvän som ville ha den.

 3. Corleonia skriver:

  Blir säkert jättebra igen med den 🙂
  Min nya mobil Som är som din en Nokia 5220 XpressMusic, hade dåligt batteri till att börja med men har nu ”bättrat” på sig så det blir nog bra med denna oxå 🙂

 4. Kraka skriver:

  Den nya har bra batteri, den gamla har nu fått ett nytt batteri av sonens flickvän som fått telefonen av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *