Skrivklåda

Mitt under min sovdag klev jag upp för att vara med på dokumentationsutbildning. Jag tyckte det var lika bra att få det gjort när jag ändå var på sjukhuset istället för att ha det kvar till någon gång framöver när det passar ännu sämre.

Att sjuksköterskor ska dokumetera i journalen är ju inget konstigt, det är reglerat i patientjournallagen och det har vi gjort så länge jag har jobbat i vården, men Cosmic är ett besvärligt journalsystem om man jämför med till exempel PDMS och Takecare. Jag blev alldeles matt av alla nyheter som nu är inlagda i systemet och viskade till kollegan bredvid: ”Jag vill gå i pension, odla grönsaker och föda upp katter istället”.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Skrivklåda

  1. Lobelia skriver:

    Nej, Kraka det går inte! Såna som du behövs i vården!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *