Super, hyper, mega…

Den senaste tiden har bara varit så sanslöst fullspäckad och tiden har rusat på i megafart. Tycker inte att jag hinner någonting så där vid första anblicken, men med en tillbakablick så är det nog ändå en del.

Sen förra inlägget har jag hunnit med en middag ute med min vän röntgenläkaren, en resa till Göteborg där jag besökte bokmässan, träffade några av mina vänner och var på en trevlig middag på Fiskekrogen tillsammans med dem jag reste med.

Jag har hunnit med ett styrelsemöte, eller i alla fall den senare delen av det, ett konferensdygn på stiftsgården Stjärnholm med Indelningsdelegerades AU, jag har justerat protokoll och hållit i ett kyrkoråd. Därutöver har jag jobbat tre nätter, läst och besvarat en mängd mail varav de flesta är av officiell karaktär även om ett och annat mer privat smugits sig in i min mailbox. Jag har promenerat, shoppat, varit och druckit kaffe på café, ätit på IKEA och simmat. Jag har läst, lyssnat på musik och ägnat mig åt trevliga dagdrömmar. Nu återstår ett par nätter till i sjukvårdens tjänst innan jag kan vila ut på en kortare resa.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Super, hyper, mega…

  1. Lobelia skriver:

    Himmel Kvinna! Har sagt det förut, säger det igen: hur orkar du? Du borde bli välbetald föreläsare och åka land och rike kring och berätta om hur man finner energi i vardagen!

  2. Kraka skriver:

    Ha ha… det skulle allt se ut det… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *