Åh, regniga dag

Idag regnar det i Enköping och säkert i stora delar av landet i övrigt om jag förstått rätt. Hösten har kommit och det är kallt, riktigt kallt. Jag har väl inte riktigt hängt med i tiden och förstått att det är oktober och dags att byta klädstil, det går inte att gå barfota och barbent längre.

Som tur var hade jag i alla fall packat ner ett par jeans i väskan och långkalsonger hade jag också med mig. Klädde mig för att ta en promenad och få en kombination av frisk luft och motion. Skulle också shoppa lite, tandcrémen var slut och lite mat tillhör ju också det som måste inköpas.

Alltså gav jag mig av mot Coop Forum, men med omvägen via Gröngarnsåsen. Det regnade redan lite när jag gick, men så petig får man ju inte vara.

Jag kom i alla fall fram till Coop utan att vara helt genomblöt. Traskade runt och plockade till mig det jag skulle ha och efter att jag betalat gick jag till ett café som jag upptäckte här om dagen. Satte mig med tidningen och en kopp kaffe. Passade också på att prata med en av mina vänner i telefon. Bilarna jag såg genom fönstret hade inte vindrutetorkarna på så det fanns hopp om att jag skulle kunna ta mig tillbaka till sjukhuset utan problem. Men när jag var klar att gå hade scenariot ändrats och regnet öste ner.

*Titeln anspelar på Regniga natt, sjöngs av Anna-Lena Löfgren i orginal och finns att lyssna på i Krakas bloggmusik på Spotify.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *