Maxat värre

Idag invigs det nya, tillbyggda Kista Centrum. Jag passade på att ta mig en snabbtitt när jag ändå var ute och gick. Det har tillkommit en hel del nya affärer, mest klädaffärer, och några av de gamla har flyttat eller utökat. En av nyheterna är att Max hamburgare öppnat och jag passade på att äta en stor burgare och dricka en kopp kaffe. Sedan gick jag hem igen, för inte orkar jag springa runt och titta på en massa saker i folkträngseln. Det är faktiskt lite svårt att förstå hur folk har råd med denna enorma konsumtion samtidigt som media skriker ut att vi har ekonomisk kris. Själv får jag ägna mig åt at få min privata ekonomi att gå ihop nu efter egen sjukdom, Katten Pastes sjukdom och en trasig bil på verkstan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Maxat värre

  1. Åsa skriver:

    Monika !Det är trevligt att läsa Dina funderingar; Du är så himla duktig på att formulera Dig ! (Det är var i största allmänhet-hade inte med Ditt senaste inlägg att göra). Du borde skriva en tankebok!!! Som SMS:at; Du kommer att fattas oss nu i helgen! Stor KRAM/Åsa

  2. Kraka skriver:

    Tack Åsa! Ja, jag kommer att sakna er väldigt mycket! Men jag måste jobba hela helgen för att få ihop mina timmar. Ska ju snart åka till London med församlingen och sedan har jag semester över nyår och ska vandra i Atlasbergen i Marocko.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *