Speciell resa med udda fordon

Jag gör en resa, men det är ingen vanlig resa. Det hela började en natt för ett tag sedan när min vän och arbetskamrat, med engelskt ursprung, gjorde sig en kopp te och kom ut med sin kopp till vår sjuksköterskeexpedition. Trots att det är minst trettio år sedan så kände jag genast igen doften och for med en väldig fart genom tidens rymder och hamnade i en svunnen tid. Jag kände ända in i själen hur jag verkligen befann mig på KFUM, där jag bodde när jag gick på Fjellstedska skolan i Uppsala, jag for sedan vidare till St Ansgar på Studentvägen där jag hyrde ett rum i en korridor ett tag och sedan vidare till min första egna lägenhet på Björnsonsgatan i Blackeberg.

Minns inte när jag senast drack te med den här speciella smaken och doften, men det är minst trettio år sedan. Idag köpte jag ett paket med tepåsar som innehåller just detta te och nu färdas jag åter till min ungdoms dagar med hjälp av doften från Lapsang Souchong.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Speciell resa med udda fordon

  1. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » Jag är sååå trött - och minst lika nöjd med livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *