Sån här e jag också!

Hos Snorkfröken hittade jag ännu ett test. Testet kan du hitta här.

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Sån här e jag också!

 1. Snorkfröken skriver:

  Ditt resultat stämmer bra överens med hur jag har uppfattat dig.
  🙂

 2. Corleonia skriver:

  Oj, vad spännande, ska kika på det om en stund 🙂

 3. Grace skriver:

  Vad kul. Jag gjorde testet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *