…och jag bor strax bredvid

Kaos är granne med gud heter en pjäs av Lars Norén. Vad pjäsen handlar om kommer jag inte ihåg så här alldeles i skrivande stund och det kan kanske kvitta. Men ett är säkert, om gud bor granne med kaos så bor jag strax bredvid. För kaos är just vad som råder i mitt hem just nu.

Imorse hittade jag först inga rena underkläder och fick leta en bra stund eftersom jag inte kom ihåg i vilken klädhög jag lagt dem efter senaste tvättstugesejouren. Senare på dagen letade jag efter ett viktigt papper och kunde då inte hitta det eftersom det finns alltför många pappershögar att leta i. Men båda problemen löste sig, fast på olika sätt. Jag ringde och fick ocr-numet till underkläderna och hittade sedan den aktuella räkningen i en kasse med rena kläder. Eller var det värt om???

Hela hösten har jag verkligen haft alldeles för mycket att göra och nu är det dags att reda upp det allra mest akuta. Förhoppningsvis ska det bli lite mer tid för det privata nästa år. Men det har ju ingen sett ännu…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på …och jag bor strax bredvid

  1. Corleonia skriver:

    Jag gillar den rubriken men kan heller inte komma ihåg vad den handlade om. Oavsett så låter som att ledighet vore ett bra moment just nu för dig 🙂 Ledighet är väl snart om hörnet, eller hur var det?

  2. Kraka skriver:

    Ja, jag ska vara ledig och åka till Marocko och vandra i Atlasbergen. Inte städa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *