Trot eller ej, men det här ser ut att stämma

Horoskop ska ställas personligt med uppgifter om födelseplats, tider och andra detaljer. De horoskop som finns i våra tidningar och tidskrifter är nog i första hand till för att roa oss och möjligen ge en eller annan tanke.

Men i dagens Metro kan man läsa följande i mitt horoskop:

”Något tycks ha sugit musten ur dig, men i tecknet indikeras att mycket nu tar en vändning till det bättre.”

Ja, att något sugit musten ur mig kan knappast förnekas. Sammanläggningsarbetet med Spånga har inte bara sugit musten ur mig, det här i det närmaste knäckt mig. Att det ska bli bättre framöver kan jag ju bara hoppas. Just nu får dagens horoskop tjäna som en hoppgivande faktor.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *