Jodå, det blir ju oftast bra ändå

Ända sedan före jul har jag sett fram mot att träffa min väninna som jobbar i Kanada. Hon har varit hemma över jul- och nyårshelgen och reser tillbaka på fredag. Vi hade bestämt att ses i eftermiddag och kväll för att gå ut och äta och för att prata. Min son, hon är hans gudmor, skulle också följa med.

Jag sov hela förmiddagen efter jobbet, åkte sedan och tankade bilen och styrde hemåt. Tanken var att ta en snabb kopp kaffe och sedan byta om för att åka in till Stockholm och träffa henne. Men strax efter att jag kommit hem ringde hon och berättade att hon är sjuk, ligger nedbäddad med halsont. Kanske, kanske hinner vi ta en snabb kopp kaffe imorgon om hon mår bättre

När jag nu fick en alldeles oplanerad kväll passade jag på att vila lite hemma. Har tagit ett bad, sett på ett antal avsnitt av serien Collision på Svtplay och både frossat i en stor muffin med kaffe och druckit ett glas vin. Det blev en riktigt bra kväll trots allt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *