Kulturfyra om bland annat första boken

Kulturbloggen finns något som heter Kulturfyran. Den här handlar om  bland annat om årets första bok.

1. Vilken är den första boken du läser i år, 2010?
2. Första konserten du går på?
3. Första teaterföreställningen eller filmen du ser i år?
4. Hur känner du personligt/privat inför 2010, vad ser du fram emot mest, eller vad fruktar du mest?

 • Eftersom jag som nyårsambition (ett mer flexibelt sätt att se på nyårslöften) tänkt att varannan pocket jag läser ska vara på engelska håller jag just nu på med Joy Fieldings Still Life. Det är en bok om en ung kvinna som blir påkörd av en bil och hamnar i, vad alla tror, koma. Men hon kan höra allt de säger och får höra en hel del… Det är en spännande bok.
 • Om det inte dyker upp något jag ännu inte planerat så kommer Joakim Thåström att bli årets första konsert i början av februari och lite längre fram samma månad ska jag, min son och hans flickvän på konsert med Rammstein.
 • Jag planerar att se filmen Har du hört ryktet om Morgans? nästa vecka. I början av februari ska jag se Jonas Gardell på Folkoperan.
 • Det finns mycket jag ser fram mot under det kommande året. Några exempel: Planerar att resa till Edmonton i maj och hälsa på min väninna som har en postdoc-tjänst där, ett halvårsvikariat på Huddinge IVA från april, midsommarfirande med ”tjejgänget” på Gotland och en resa i Kroatien med samma ”gäng” i höst, planering av en överraskningsfest och en hel del annat som jag har på gång. 🙂
Det här inlägget postades i Kulturfyra. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kulturfyra om bland annat första boken

 1. snorkfröken skriver:

  I vanliga fall skulle jag bli avis på ditt underbara liv men nu läser jag minsann ”Hypnotisören” ska gå och se Avatar och har blijett till Buddy Hollie-musikalen med Brolle och i sommar åker jag till La Bella Italia.
  Tack för att du är en sån inspirerande och härlig person!

 2. Kraka skriver:

  Verkar ju inte som om ditt liv är så dumt det heller… Roligt att du känner dig inspirerad av mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *