Hemma vid egen härd

Kom hem strax före midnatt efter att ha åkt tåg från Göteborg som var drygt 45 minuter försenat på grund av signal- och växelfel. Trots det gick resan bra även om jag är ordentligt förkyld.

Igår orkade jag i stort sett inte göra något alls, låg i sängen och läste omväxlande med att sova medan min väninna var på jobbet. Men idag har det gått bättre och vi var på Konstmuseet och tittade på en utställning om Ivar Arosenius och en utställning med kattbilder. Jag hann också med att shoppa lite och har fått med mig tre klänninar och några par lite tjockare sockar från Göteborg. Passade också på att köpa boken Kattresan eftersom jag inte hade den i min ägo innan.

När jag kom hem väntade Xanthos och Ferdinand på mig. Min son hade gått ner med dem till mig så de skulle finnas där och vänta och välkomna mig. Jag har gosat med katterna, tagit ett långt bad och nu dricker jag kaffe. Har lite svårt att komma mig för med att lägga mig, njuter av att vara hemma i mitt eget kök och i mitt eget hem. Jag har haft det bra, men det är ändå alltid skönt att komma hem när man varit borta ett tag. Egen härd är guld värd som det heter i det gamla ordspråket.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *