R I P Katten Paste

Katten Paste var född den 6:e maj 2007. Han var en svart/vit huskatt som fick namnet Katten Paste (cut and paste) för att hans päls hade en teckning som såg ut som att den var sammansatt av svarta och vita bitar.

Katten Paste var en livlig och social katt som snabbt blev en älskad vän och familjemedlem. Tyvärr hade han en liten egenhet, han åt på allt han kom över och då speciellt på plast.

Redan då han var ett år och fyra månader genomgick han en stor operation efter att ha ätit omslaget till en ost som fastnat i hans tarm. Han var då mycket sjuk och det var osäkert om han skulle överleva. Han repade sig dock och blev snabbt sitt vanliga jag. Dock fortsatte han att tugga i sig det mesta han kom över och man fick vara noga med att se till att inget olämpligt fanns i hans närhet.

I november tuggade Katten Paste i sig delar av en kattleksak som han sedan kräktes upp. Han blev mycket sjuk och lades in akut på Albano djursjukhus. Man hittade inget som satt fast och han skickades hem igen. Men det dröjde inte mer än någon dag så var han inlagd igen. Nu sattes han in på kortison och det såg ut som att han skulle bli frisk.

Under julhelgen blev Katten Paste sjuk igen och sedan allt sämre och det stod klart att hans lilla kattkropp inte skulle klara krisen den här gången. På kvällen den 28:e december somnade Katten Paste stilla in på djursjukhuset.

Katten Paste var en mycket älskad katt och är oändligt sörjd och saknad av oss, hans människor, och av sina kattvänner Spock Skywalker, Xanthos, Ferdinand och Katten Kirk.

Sov gott lilla vän! Du lever i våra hjärtan och vi kommer aldrig att glömma dig.

Varmt tack till veterinärer och övrig personal på Stockholms Djurklinik Alvik Bromma och Albano Djursjukhus i Danderyd för att ni gjorde allt som stod i er makt för att hjälpa Katten Paste.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

9 svar på R I P Katten Paste

 1. Corleonia skriver:

  Vad ledsamt, djuren har speciella platser i ens hjärta. Man saknar dem och glömmer dem aldrig.

 2. snorkfröken skriver:

  Det är tungt när de älskade husdjuren lämnar oss.
  Stackars lilla Paste. Hoppas han har det fint nu och käkar på allt möjligt hur mycket han vill.
  Kram

 3. Kraka skriver:

  Ja, jag tror han har det bra nu och att mina tidigare katter Skogis och Clapton är tillsammans med honom. Säkert får han en massa gott att äta på.

 4. Singelpappan skriver:

  Så tråkigt…

  Hoppas att han får det bra i katthimeln och att hans matte tänker på honom ibland.

  Kram

 5. Lobelia skriver:

  Tänker extra på dig o katten Paste. Paste som inte finns med längre, och på dig som mist en kär vän.

 6. Kraka skriver:

  Tack vänner!
  Jag har precis kommit hem och sitter här med Xanthos och Ferdinand som min son lämnade ner till mig en stund innan jag skulle komma hem så de skulle finnas hemma och vänta på mig. Kram!

 7. Borthy skriver:

  Vad tråkigt, förstår hur ni saknar. Jag beklagar sorgen. Husdjur borde inte få bli sjuka och dö…

 8. Joverto FC skriver:

  Min Katt hetter också Paste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *