På sjukan igen…

I vår familj bor många katter. Hemma hos mig bor de två norska skogkatterna Xanthos och Ferdinand medan Katten Paste bor hos min son ihop med hans katter Spock Skywalker och Katten Kirk.

Katten Paste är en sådan där besvärlig katt som inte kan låta bli att äta precis vad som helst. För något år sedan letade han upp ett plastomslag som suttit runt en ost och tillsammans med en hårsnodd med metallspänne inmundigade han denna plast. Som ni säkert förstår så var det inte alls någon god idé och han drabbades av ett totalt stopp i tarmen. Han var, för att uttrycka sig milt, dödssjuk. Men efter operationen åerhämtade han sig och blev en pigg och glad katt igen.

Medan jag var nere i Göteborg nu i veckan har Katten Paste återigen valt en olämplig diet, denna gång en leksaksråtta i plast. Därför låg han inne på sjukhus från tisdag till torsdag och kom hem nästan samtidigt som jag.

Idag insåg vi att Katten Paste inte är sig lik, han äter inte, dricker inte och är stillsam på ett sätt som inte alls är likt honom. Så nu är han åter igen inlagd på sjukhuset. Stackars Katten Paste, krya på dig snart! Vi är många som saknar dig. Mjau!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på På sjukan igen…

 1. snorkfröken skriver:

  Hur går det för den lille vännen?
  Hoppas han kryar på sig snart 🙁

  Kram kram

 2. Kraka skriver:

  Han mår bättre idag, men de vill behålla honom en natt till för at se. Han har ätit själv idag, men fått dropp och B-vitaminspruta också.
  Tack för att du frågar och bryr dig. Kram!

 3. Borthy skriver:

  Hoppas det går bra. Kram

 4. Kraka skriver:

  Tack vännen!
  Kram!

 5. snorkfröken skriver:

  Klart jag bryr mig, det värsta jag vet är när djur eller barn är sjuka 🙁
  Skönt att höra att han mår bättre igen, katter har ju nio liv så 🙂

 6. Kraka skriver:

  Det är något som inte stämmer med den lilla kissen. Han var ju bättre igår, men sedan verkar han vara sämre igen. Hoppas han mår bättre och får komma hem imorgon, han skulle få lite kortison idag för man tror han har någon inflammation i tarmen.

 7. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » London - första dagen

 8. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » R I P Katten Paste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *