London – första dagen

Vaknade vid 7-tiden för att leta efter passet och packa. Hittade passet snabbt, visste på ett ungefär var det låg. Vad jag däremot inte visste var att jag hade 35 pund kvar sedan min Londonresa i januari. Blev riktigt glad eftersom min ekonomi är lite ansträngd just nu efter alla extra utgifter jag haft, med katt och bil.

Efter packning och lite annat gav jag mig av hemifrån. Tog en promenad till Helenelund och tog pendeltåget till Märsta och sedan bussen till Terminal 5. Där träffade jag de andra som skulle med på resan. Vi är en stor grupp, 28 eller 29 personer.

Resan gick väldigt bra och vi var på Heathrow redan en halvtimme före planerad tid. Snabbt fick vi våra väskor och jag fick syn på min på bandet redan långt innan jag var framme och sprang fram och lyfte av den. Min stackars röda väska som katterna tror är en klösmöbel och den därför är alldeles sönderriven.

Vi tog sedan expresståget till Paddington station och därifrån var det inte långt att gå till hotellet, Corus hotel, som ligger alldeles vid Hyde Park. När vi fått våra rumsnycklar gick vi upp på våra rum och sedan samlades de som ville för att gå ut och äta tillsammans.

Vi gick på The Swan, en pub alldeles runt hörnet från hotellet. Jag åt en Steak and ale pie och drack en guiness. Efter maten gick jag till hotellet för att se lite på TV och läsa. Men jag somnade snabbt. 🙂

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på London – första dagen

  1. Snorkfröken skriver:

    Har du varit på julmarknaden i Hyde Park också?
    (Jag ligger avsvimmad och avundsjuksgrön på golvet)

  2. Kraka skriver:

    Nej, jag hann inte med någon julmarknad. Men massor av annat roligt och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *