Författarafton med Anita Gradin

Idag var det dags för en av Stockholmsläns kristna socialdemokraters traditioner, ett möte i tre steg. Vi börjar med att delta i antirasistdemonstrationen, där vi också är medarrangörer, som går mellan Södermalmstorg vid Slussen till Medborgarplatsen. Demonstrationen är alltid samma dag som naziterna har sin marsch i Salem. Det är viktigt att visa att det finns motkrafter till rasism och främlingsfientlighet!

Efter demonstrationen fortsätter vi med ett litet julbord i vår lokal och har samtidigt en författarafton med inbjuden gäst som berättar om sin bok. I år var Anita Gradin hos oss och berättade om sin bok Från bruket till Bryssel.

Det var verkligen spännande att höra Anita berätta om sin aktiva tid i politiken. Vi behöver ta del mer av varandras livsberättelser! Ska verkligen bli spännande att läsa hennes bok framöver. Jag passade på att köpa ett signerat exemplar.

Det var en trevlig kväll och alla verkade nöjda både med maten och med att få lyssna på  och samtala med Anita Gradin.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Författarafton med Anita Gradin

  1. Snorkfröken skriver:

    Du gör så mycket roliga saker! Jag blir lite avundsjuk på ditt liv nästan 🙂

  2. Kraka skriver:

    Ännu mer avundsjuk blir du nog när jag säger att jag just nu är i London. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *