“A streetlamp dies, another night is over…”

Lördagmorgon igen, eller förmiddag för att vara riktigt noga. Tiden går snabbt och jag summerar veckan som gått medan jag dricker mitt kaffe. Känner mig nog lite sliten trots allt…

En av de riktigt bra sakerna under veckan som gått var Cats på Cirkus igår. Jag hade köpt mig en biljett så sent som i början av veckan, ville verkligen inte missa min favoritmusical. För att hålla nere kostnaden hade jag köpt en biljett med ”delvis skymd sikt”, men den som varit på Cirkus vet ju att det inte finns några verkliget skymda platser där.

Innan föreställningen tog jag ett glas vin och en baguette i serveringen. Det var mycket folk och så där trevligt förväntansfull stämning. När klockan ringt ett par gånger gick jag in för att sätta mig på min plats. Men det fanns ju ingen ledig plats där jag skulle sitta. Jag kände att det verkligen inte var min sak att leka salongspolis och mota bort någon så istället letade jag rätt på en annan ledig plats. Med andra ord satt jag alldeles utmärkt med full utsikt över scenen utan ens tillstymmelse till pelare i mitt siktfält. För 275 kronor satt jag lika bra och såg lika bra som de som betalat 595 kronor. Hör bra gör man överallt på Cirkus.

Jag har sett den här musicalen ett flertal gånger, senast på Götebrogsoperan 2006. Men måste nog säga att just den här uppsättningen var lite extra, det var en del riktigt spektakulära dansnummer. Har du chansen att se den så missa inte tillfället. Den går fram till strax före jul.

*Memory (ur vilken titelraden är hämtad) kan du lyssna på i min Spotifylista Krakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på “A streetlamp dies, another night is over…”

 1. snorkfröken skriver:

  Jag vet att jag har sagt det förr men det tål att upprepas:
  Jag gillar din attityd och inställning till livet. Mucho! 🙂
  Ha en fortsatt trevlig helg!

 2. Kraka skriver:

  Tack vännen!
  Ha en riktigt go och bra helg du också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *