Man ska välja sina vänner noga – annars kan det gå illa

JW pluggar på Handelshögskolan, kör svarttaxi och glider runt kring Stureplan bland bratsen. I själva verket kommer han från norrland och har en vanlig arbetarbakgrund, bor i ett studentrum och har inte alls råd med det överklassliv han försöker leva. Plötsligt får han chansen att tjäna stora pengar, riktigt stora pengar. Men samtidigt tar han steget in i en kriminell värld där spelreglerna är andra än han väntat sig.

Snabba Chash är filmen som bygger på Jens Lapidus roman med samma namn. Vi får en inblick i en värld som finns mitt i bland oss, men som de flesta av oss väljer att inte se.

Det var en helt okej film, spännande och fartfylld. Joel Kinnaman har huvudrollen som JW och han tål ju helt klart att tittas på. Han är annars mest känd för sin roll som Frank Wagner i Johan Falk-filmerna som just nu går på TV.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *