Lillsemester i Malmö – sjätte dagen

Det här blev en dag helt präglad av uppbrott. Efter att ha sovit alldeles ovanligt dåligt var det dags att gå upp, packa och städa rummet. Det gick i och för sig ganska snabbt.

Sedan satte vi oss nere i dagrummet och väntade fram till klockan 11 när de stänger för städning. Medan vi väntade åt vi lite frukost.

När personalen kom för att städa tog vi våra saker och började gå dit där flygbussen avgår. Vi var rätt tidiga och min son och hans flickvän gav sig iväg för att köpa falafel medan jag vaktade våra väskor. Men det blev kebab istället, men det gick ju bra det också.

Redan medan vi väntade på bussen kände jag att jag frös mer än vad som är vanligt. Höll på att bli sjuk, men det visste jag inte då.

Bussen kom och vi åkte ut till Sturup, checkade in våra väskor och gick igenom den vanliga kontrollproceduren. Men någon lucka är det nog i säkerhetssystemet, för man bryr sig inte et dugg om vilka som går på planet utan kollar bara den som checkat in väskorna. Min son är ansvarig för allt vårt bagage. Märkligt system!

Jag slumrade lite av och till under flygresan och frös och svetades om vart annat. När vi kom till Arlanda frös jag så jag hoppade.

Till sist kom vi i alla fall hem och jag gick in till mig. Efter en stund kom min son ner med mina kattpojkar som tillbringat tiden hemma hos honom passade av en av våra vänner. Pojkarna var lite avvaktande och nosade runt en stund liksom för att kolla att det verkligen var sant att de var hemma igen. Själv tog jag ett riktigt varmt bad för att värma upp mig. Men det hjälpte bara en stund och jag har nu insett att jag troligen fått något slags influensa med feber, halsont och stickande/skärande smärtor överallt i kroppen. Inte bra nu när jag har så mycket att ta tag i!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lillsemester i Malmö – sjätte dagen

 1. Snorkfröken skriver:

  Åh, välkommen i sjukgänget. Bädda ner dig, se en romantisk komedi och drick en konjak nu.

 2. Kraka skriver:

  Jag har nog ingen konjak, men Calvados finns det ju själklart i mitt hem. Ska gosa med katterna lite istället för att se film tror jag. Är för trött för att titta på något alls.
  Hoppas du mår bättre idag! 🙂

 3. Lobelia skriver:

  Krya på dig! Här är en till med något slags infektion i kroppen. Tänker jobba på att sova bort den i helgen. Ha det gott i snön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *