Lillsemester i Malmö – Femte dagen

Det blev en sen morgon idag också, men jag var i alla fall den som vaknade först och var nere i köket och gjorde min frukost när de öppnade igen vid 13-tiden.

När vi alla kommit i ordning gav vi oss iväg in mot Malmös centrala delar för att shoppa och titta runt lite och för att äta falafel.

Jag handlade några saker inne hos Systrarna Grene och ett par örhängen av vårens nyheter inne i Triangelns köpcentrum. Sedan gick vi och drack kaffe på ett Espresso House och jag upprepade succén från igår och åt en muffinssemla med grädde till kaffet.

När vi tittat färdigt i affärerna gav vi oss iväg hem mot vandrarhemmet och stannade till vid Möllevångstorget där vi hittade ett ställe med stor falafel för 20 kronor. Det var lika otroligt gott som det var billigt!

Nu är vi tillbaka på vandrarhemmet och ägnar oss åt lite olika sysslor. Sova verkar vara den mest populära sysselsättningen hos mina reskamrater, men just nu vaknade min son och tittar på någon film på datorn. Själv har jag just kommit tillbaka upp till rummet efter att ha druckit kaffe nere i dagrummet. Det är sista kvällen på vår lillsemester.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *