Undrar hur många vuxenpoäng jag tjänat ihop idag

En av grundbultarna i vuxenlivet är att ta ansvar. Ansvar innebär, bland annat, att inte smita ifrån det som känns jobbigt, i alla fall inte så länge man orkar stå på benen.

Idag hade jag ett digert program och trots min förskräckliga förkylning insåg jag att det nog bara var att ta tag i dagens plikter. På något sätt ligger det i själva ordet förtroendeuppdrag att någon eller några litar på att man ska göra det man lovat och fått i uppdrag.

Alltså steg jag upp tidigt, åkte till Coop Forum och inhandlade ingredienserna till dagens styrelselunch. Eftersom jag kände mig rätt matt orkade jag inte släpa de tunga kassarna på tunnelbanan utan tog bilen direkt till vår lokal och ställde in matvarorna. Sedan åkte jag hem.

När jag kom hem bytte jag om och åkte till Kista för att ha ett annat möte lite snabbt, förberedelser inför kvällens helgsmålsbön.

Min snälla vän, som jag skulle ha kvällsgudstjänsten ihop med, skjutsade mig sedan till lokalen på Kungsholmen för att jag skulle hinna i tid till distriktsstyrelsens möte.

Vi hann med många av av dagordningens punkter innan det var dags för lunch som jag och en av de andra i styrelsen hjälptes åt att tillaga. Fisksoppa med curry och tomat blev det idag.

Efter lunchen fortsatte vi vårt styrelsemöte till långt in på eftermiddagen. Sedan skyndade jag hemåt med tunnelbanan för att hinna till Akallakyrkan där jag skulle hålla i helgsmålsbönen ihop med en av mina vänner.

Efter alla dagens plikter unnade vi oss sedan lite lördagstrevnad med vin, kaffe, amaretto och tiramiso på en av pubarna i Kista. Sedan gick vi hem från Kista centrum eftersom jag tror att det är det man ska efter att ha ätit tiramiso. Det har varit en bra dag, men nu är jag alldeles utmattad!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Undrar hur många vuxenpoäng jag tjänat ihop idag

  1. Singelpappan skriver:

    Oj, vad du är duktig! 🙂

    Blir inspirerad att ta tag i några saker som jag skjutit upp för länge…

  2. Kraka skriver:

    Roligt att kunna inspirera någon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *