En solskenshistoria som höll på att komma av sig

Jag vaknade strax före 13.30 och när jag gick ut i korridoren för att gå på toaletten såg jag att det var strålande sol ute. Försökte gå och lägga mig igen, men hade en gnagande känsla av att en sådan dag får man inte missa.

Gick upp och klädde på mig och ner till IVA för att dricka en kopp kaffe och äta den halva portion yoghurt jag hade kvar i kylen. Sedan gick jag ut.

När jag kom ut var klockan 14.45 och solen hade gått i moln. Det var visserligen fortfarande ljust och luften var skön så jag promenerade in mot centrum. När jag kom till torget bröt solen åter fram och jag fick en härlig promenad.

När jag nu var på stan var det ju läge att äta lite lunch också. Det finns fortfarande många ställen i lilla Enköping där jag ännu inte varit. Idag gick jag till Mat och småprat, ett ställe som jag kan rekommendera. Personalen var trevlig, det var lugnt och skönt och den varma smörgås jag åt smakade härligt.

Efter maten gick jag runt en stund till innan jag återvände till sjukhuset för att vila inför nattens arbetspass.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En solskenshistoria som höll på att komma av sig

  1. Snorkfröken skriver:

    Det är otroligt hur glad man kan känna sig för lite sol, det har jag aldrig lagt märke till förut.
    Men idag så pirrade det nästan i magen av lycka att se solen.
    Bra för din vitaminbrist också =)

  2. Kraka skriver:

    Ja, solen är verkligen en glädjespridare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *