Konsumentlogik är inte så lätt

Behövde några häftstift och gav mig av till min vanliga affär, Coop Forum i Häggvik. För mig är häftstift i första hand en hushållsprodukt, som ska finnas ihop med rengöringsmedel, trasor och hyllpapper. Men icke sa Nicke, några häftstift fanns inte att finna.

Efter lång väntan i könframförde jag min fråga om var jag skulle kunna hitta häftstift. Döm om min förvåning när svaret blev: ”Häftstift har vi på avdelningen för böcker.”

Jag funderade en hel del på hur detta kunde hänga ihop medan jag gick tillbaka genom hela varuhuset, böcker finns där man kommer in. Men det hela fick sin förklaring när jag hittade dem. De låg tillsammans med gem och betraktades nog som kontorsvaror. Inte för att jag håller med dem, men jag kan faktisk förstå logiken…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *