60, det nya 50?

Vår vaktmästare Leif fyller 60 år och det var öppet hus i Akallakyrkan. Eftersom Leifs fru är proffs på det där med mat, hon är föreståndare och festfixare på Husby gård, så var det ett överdåd av goda pajer, sallader och tårtor av olika slag. Det var inte svårt att äta sig mätt och lite till…

Vi som på olika sätt arbetar i kyrkan, som anställda eller volontärer, hade samlat till en present. Leif ska få sig ett riktigt äventyr och köra Folkrace i Stockholm . Hoppas han får riktigt kul!

När Leffe stod där vid presentbordet och öppnade sina paket slog mig tanken att det verkligen är sant som de säger, att 60 är det nya 50, för inte kan man väl tro att han är 60? Det har verkligen skett en förändring sedan jag var barn. Då var ju den som fyllde 60 en gammal människa och även vid 50 ansågs man stå med ena benet i ålderdomen och en given present var en käpp med silverkrycka. Nu för tiden är det äventyr och idrottsprylar som gäller långt upp i åren.

Vaktmästare Leif fyller 60

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 60, det nya 50?

  1. Pingback: X är det nya Y eller Hur gammal är jag egentligen? | På svenska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *