Höstprojekt

Imorgon är det redan första augusti och hösten är i antågande. För mig har hösten alltid varit en positiv period. När jag var liten var det på hösten jag fick ny skolväska, nya pennor och ibland nya kläder. Som vuxen har hösten alltid känts som en period för nystart och planering framåt.

Jag gör alltid en massa saker, men oftast är det ostrukturerat och inte så välplanerat. Därför har jag bestämt mig för att ha fem projekt de fem månader som är kvar av året. För att få lite press på mig ska jag uppdatera hur det går med projekten lite då och då. Kanske inte varje vecka, men varannan kanske eller i alla fall minst en gång i månaden.

PROJEKTBESKRIVNINGAR:

Training-makeover

Jag tränar visserligen en hel del, men det är periodvis och lite ryckvis. Jag vill få in en rutin med regelbundenhet i träningen.

Home-makeover

Jag har osorterade papper, ouppackade kartonger och tapetrullar som blivit liggande. Dags att fixa till hemmet och skaffa lite nya möbler.

Professional-makeover

I mitt yrke finns det mycket man behöver hålla sig ajour med. Jag vill få lite mer struktur i inhämtandet av nya kunskaper och uppdateringen av gamla.

Knowledge-makeover

Snarlikt professional-makeover, med den skillnaden att här handlar det om de sammanhang där jag har förtroendeuppdrag och övriga sammanhang där det är bra att vara påläst.

Cultural-makeover

Jag har alltid en dröm om att hinna se mer teater, mer film, fler utställningar och ta del av mer från det enorma kulturutbud som finns.

Det här inlägget postades i Projekt hösten 2010. Bokmärk permalänken.

2 svar på Höstprojekt

  1. Lobelia skriver:

    Som gammal projektledare måste jag ge dig högsta betyg för din projektplan! Konkreta mål, tydliga aktiviteter och klar tidplan.
    Här är en höstälskare till, längtar till september.. 😉 Mitt stora projekt blir nästa termins studier, har beställt litteraturen o längtar efter att få köpa kollegieblock o pennor… Så jag förstår precis hur du menar! Lycka till med projekten!! Kram

  2. Kraka skriver:

    Tack vännen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *