En god avslutning på en bra kväll

När jag nu ändå var inne på Söder kändes det ju lite trist att åka direkt hem. Jag tog en liten runda runt och kollade om det såg trevligt ut någonstans för att sätta mig med ett glas vin och kanske något att äta.

Det var fullsatt på det flesta uteserveringarna, men jag hade turen att hitta ett bord på Medborgarplatsen, på den del som tillhör Kvarnen. Det passade ju extra bra som avslutning på en kväll i Milleniumböckernas spår eftersom Mikael Blomkvist ofta tar en öl på Kvarnen. Ja, visserligen är det väl inte på Medis då utan i själva resaurangen. Men den ligger ju inte långt därifrån och att sitta inomhus en av de få kvällar jag har tid att tillbringa ute kändes uteslutet.

Kvarnens räkmacka

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *