Första utvärderingen av höstens projekt

Det var ju meningen att jag skulle utvärdera mina projekt minst en gång i månaden eller ännu hellre varannan vecka. Men på grund av tidsbrist har jag inte hunnit med att blogga så mycket. Men här kommer nu den första utvärderingen. Den som väntat på något gott… 🙂 

Training-makeover

Eftersom det varit fint väder, i alla fall för det mesta har jag varit ute mycket. Det gäller att passa på att få ljus och sol. Har promenerat en hel del, både med och utan stavar och simmat några gånger. Däremot blev det dåligt med motion under semestern eftersom jag befann mig på en båt större delen av tiden.

Home-makeover

Jag har sorterat papper, papper och papper. Lämnat massor till retur.

Professional-makeover

Har läst några vetenskapiga artiklar, bland annat en australiensisk om sambandet mellan mortion och hjärt-kärlsjukdomar. Lärde mig faktiskt några nya saker. Har också läst på en del saker jag i direkt samband med mitt arbete. Är rätt duktig på att slå upp och kolla det som uppkommer i den dagliga verksamheten.

Knowledge-makeover

Håller på att läsa en biografi i två delar om Olof Palme. Den handlar inte bara om honom utan även om den tid han levde i och tidsandan då. Har läst massor av artiklar i samband med valet.

Har läst in mig ganska ordentligt om Wikileaks och deras arbete. Det mesta av det jag läst är på engelska.

Cultural-makeover

Har sett en film, Inseption, som är en sci-fi och utspelar sig i en drömvärld.

Har varit på Valdemarsudde och sett utställningen Läke Konst. En utställning med mängder av bilder av både historiskt ursprung och moderna bilder av Lennart Nilsson.

Besökte en del intressanta platser under min semestervecka i Kroatien.

Det här inlägget postades i Projekt hösten 2010. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *