Har man ingenting att fira får man väl trösta sig

Jag brukar ju fira måndagar ibland, de måndagar som jag börjar ledighet efter helgen. Men nu har jag fortfarande en massa arbetspass framför mig och mängder med saker som ska göras. Trots det bestämde jag mig för att jag behövde en måndagsbakelse trots allt…

Måndagsgott

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Har man ingenting att fira får man väl trösta sig

  1. Lobelia skriver:

    Klart du ska ha en måndagsbakelse – behövs ännu mer när schemat är späckat! Själv har jag nyss avnjutit en rejäl dos av sambons berömda brownies – because we’re worth it vet du! Önskar dig en bra vecka!

  2. Kraka skriver:

    Tack Lobelia! Visst är vi värda en och annan bit av det goda i livet. Ha en bra vecka du också! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *