Styrelsekonferens på Skepparholmen

Tidigt imorse gav jag mig av hemifrån för att åka på styresekonferens på Skepparholmen. Det är Röda Korsets sjuksköterskeförening som har ett par dagar för att prata ihop oss om visoner, mål och verksamhet.

Skepparholmen ligger vackert vid havet nära Orminge. Man kan ta sig hit både med båt, bil och buss. Jag valde dock att åka bil eftersom jag har långt att åka och tidiga morgnar inte precis är vad jag gillar.

Jag kom fram tidigt, nästan två timmar innan vi skulle börja eftersom jag både ville hinna ta det lugnt och hinna skriva ihop dagordningen. Jag hann även dricka kaffe och läsa dagstidningarna innan de andra började dyka upp.

Efter morgonkaffe satte vi igång att beta av dagordningen punkt för punkt. Vi var effektiva och innan lunch hade vi inte bara hunnit med det vi skulle utan även börjat diskutera eftermiddagens punkter.

Efter dagens arbete kopplade vi av i anläggningens SPA-avdelning både med en stund i det varma vattnet utomhus, en simtur i bassängen och bastu.  Det hela avslutades i trevlig samvaro över ett glas vin innan vi var och en gick till våra rum för att vila och byta om till middagen.

Utsikt från mitt rum

Utsikt från mitt rum

Kvällen blev lyckad med en god middag, goda viner och gemenskap. Vi åt en trerättersmiddag med utvalda iner och avslutade till sist med en kopp kaffe.

Hjortfilé med mandelpotatispuré

Hjortfilé med mandelpotatispuré

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *