Mother, feed your children

Mjau säger katterna när jag kommer hem och vill på så sätt göra mig uppmärksam på att det är nästan tomt i matskålen. Självklart fyller jag på med ny mat och häller upp en skål friskt vatten. När jag sedan behöver hjälp att bära några tunga saker tycker jag att det kan vara bra med lite mat även för mig och min son. Vi åker därför till IKEA och äter. Jag väljer isterband och en sallad med ris, bönor och salladsgrönsaker. Jag har dessutom lite extra tur och får överta min sons chokladmousse eftersom han just idag drabbades av den kloka insikten att sådant inte är nyttigt. 😀

Mat på fat

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mother, feed your children

 1. Maja skriver:

  Hoppas innerligt min son oxå kommer ge mig massor med saker som innehåller choklad:)

 2. Kraka skriver:

  Det gör han säkert, när han blir äldre. Just nu är det din moderliga plikt att mata honom med allehanda godsaker – både dem för kroppen och dem för själen.

 3. Ann-Louise skriver:

  Härligt med katter som alltid hälsar välkommen. Har själv fyra st just nu… Men de är oftast bara goa och fina.
  Isterband minsann, det var längesen. Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *