Ett tecken i tiden – men är det på gott eller ont?

Här om dagen när jag var på besök i ett närbeläget köpcentrum fick jag syn på något som fick mig att både fnissa och spärra upp ögonen. Kunde det vara möjligt? Jodå, absolut och jag provade lite på handryggen. Nu är ju hampaolja och hascholja inte exakt samma sak, men nästan, och jag tar det inte för otroligt att en knarkhund skulle ”go wild and crazy” om man smetade in sig med hudlotion med den ganska karaktäristiska doften. I vart fall skulle inte jag, som hinner passera ett inte ringa antal flygplats-. och gränskontroller varje år, våga chansa. Men samtidigt är det lite spännande att man (kanske) lyfter fram de positiva medicinska egenskaper som familjen sativa har.

Hmm...

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *